HK Lazuur: een nieuw gezicht, een vertrouwde bekende

Remmers meest bekende buitenbeits is al jaren HK Lazuur. Na jaren een vertrouwd uiterlijk te hebben, is er nu een nieuw etiket. Uw vertrouwde HK Lazuur in een nieuw jasje met dezelfde vertrouwde inhoud.

Tuinhuis Beits naar HK Lazuur

Onze Belgische klanten kennen de bekendste Remmers buitenbeits onder de naam Tuinhuis Beits. Vanaf nu is de naam voor de Belgische markt veranderd van Remmers Tuinhuis Beits naar Remmers HK Lazuur. Zo wordt in heel Europa het product verkocht onder dezelfde naam.

Remmers Tuinhuis Beits maakt doorstart als HK-Lazuur

Prachtige bescherming van het hout voor buiten toepassing

Remmers HK Lazuur is een buitenbeits waarmee nagenoeg alle houtsoorten voor buiten toepassing behandeld kunnen worden. Door het gebruik van deze unieke Remmers beits is het mogelijk om de warme uitstraling van het hout te behouden of om deze juist een individuele tint mee te geven.
Gewoon op de markt verkrijgbare lazuren dienen, met name bij gebruik op naaldhout, altijd nog te worden behandeld met een houtbeschermende impregnering of bescherming tegen de schimmels, die het hout doen verkleuren. Wanneer dit niet wordt gedaan, neigt het hout snel tot een niet meer herstelbare zwart/blauwe verkleuring onder de transparante beits, ook wel bekend onder de naam blauwzwam. Een grondering zorgt normaliter voor de goede hechting met de daarop volgende aan te brengen beits. Niets is vervelender dan afbladdering van de beits in de loop der jaren. Wanneer de beits toch gaat bladderen dan zal het hout in zijn geheel geschuurd moeten worden om daarna van vooraf aan te beginnen.

HK Lazuur 3-in-1 beits van Remmers

Remmers HK Lazuur is een houtbeschermende impregnering, grondering en beits in één product. Dit betekent voor de verwerker dat er maar één product aangebracht hoeft te worden. Eén product aanbrengen betekent minder werk en lagere materiaalkosten per vierkante meter.
Remmers HK Lazuur buitenbeits is een getest en toegelaten houtbeschermingsproduct. De duurzame werking tegen schimmels en blauwzwam, alsmede de onschadelijkheid voor mens en milieu zijn in het kader van de officiële toelatingseisen van de EU onafhankelijk gecontroleerd en getest. HK Lazuur beschermt het hout op natuurlijk ogende wijze en heeft een matte afwerking. Het hout wordt actief beschermd tegen vocht, schimmelaantasting, wespenaantasting, schimmel en algen en Uv-licht. Let op! De kleuren wit, hemlock en kleurloos bieden door het weinige pigment nagenoeg geen bescherming tegen de inwerking van UV. Voor meer informatie hierover verwijs ik u naar de productenpagina op de site.

Uw bekende HK Lazuur van Rememrs in een nieuw jasje

Standtijd

HK Lazuur heeft een lange standtijd. Gemiddeld genomen is de standtijd, ook wel onderhoudstermijn genoemd, 3 tot 5 jaar. In deze periode verweert de beits gelijkmatig. Bij herbehandeling kan het hout zonder te schuren opnieuw behandeld worden met HK Lazuur waardoor het hout er weer uitziet als nieuw!

HK Lazuur even vertrouwd als altijd!
Beitsen met Remmers HK Lazuur
Remmers HK Lazuur aanbrengen