+31 (0)528 204 038 of mail ons.                        

Houtbeschermingscrème 1 product(en)

Transparante biocide houdende houtbeschermingscrème voor het beschermen en veredelen van hout buiten. 

Eenvoudige verwerking

Door de consistentie kan Remmers Houtbeschermingscrème ook heel goed boven het hoofd worden verwerkt.

  • Houtbeschermingscreme kleurloos Houtbeschermingscreme kleurloos

    Houtbeschermingscreme kleurloos

    € 60,95

Kant en klaar

Houtbeschermingscrème van Remmers is kant-en-klaar en het hoeft niet opgeroerd te worden. Deze Houtbeschermingscrème is een echte creme. Zoals benoemd wordt het product kant en klaar geleverd en hoeft omwille van de substantie niet geroerd te worden zoals dat bij andere beitsen en lazuren wel gebruikelijk is.

Kale ondergrond

Oude verflagen, bijvoorbeeld lazuren of dekkende verven alsook schors en bast moeten verwijderd worden alvorens Remmers Houtbeschermingscrème aangebracht kan worden. Ook dient het hout schoon en droog te zijn.

Materiaaloverschot (met name op horizontale delen en boven het hoofd) doorstrijken naar nog niet behandelde delen om zakkers te voorkomen. Slechts zoveel Houtbeschermingscrème opbrengen als wat in het hout kan worden opgenomen en waarbij de ondergrond, terwijl de laag nog nat is, nog zichtbaar is. Product niet dekkend aanbrengen. 

Voordeel Houtbeschermingscreme

Remmers Houtbeschermingscreme kent dezelfde toepassing als de HK Lazuur maar is een echte crème. Doordat de crème dikker kan worden opgezet volstaat hierbij veelal één laag. De reden waarom HK Lazuur in minimaal twee lagen wordt aangebracht heeft echt te maken met de werking van het materiaal. HK Lazuur bevat een biocide tegens schimmel en houtrot. Deze biocide is werkzaam bij een bepaalde hoeveelheid laagdikte ca. 100 ml/m² per laag. Doordat HK Lazuur zo dun is wordt deze hoeveelheid niet gehaald bij één laag, vandaar het advies voor minimaal twee lagen. 

Tijd besparen

Het gebruik van Remmers Houtbeschermingscreme levert een tijdsbesparing op. Dit omdat een behandeling met Remmers Houtbeschermingscreme veelal volstaat na één bewerking. Dit in tegenstelling tot HK Lazuur, waar minimaal twee keer een bewerking moet worden gedaan.